Yliopisto-opiskelijana mukana Kiertotalous 2.0:ssa

19.09.2018
Eerika Ruisrockissa

Kiertotalous 2.0  ei ole tarkoitettu pelkästään Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille vaan toimintaan mukaan voivat tulla myös muiden oppilaitosten opiskelijat! Lue, millainen kokemus Eerikalle jäi Kiertotalous 2.0:sta.

Olin harjoittelijana Telaketju-hankkeessa, joka keskittyy poistotekstiilin kierrätyksen tehostamiseen ja kierrätysjärjestelmän  kehittämiseen. Oli kiinnostavaa olla osana monitieteellistä porukkaa. Opin omista vahvuuksistani ja projektimuotoisesta työskentelystä. Pidin hanketyöskentelystä, sillä se oli monipuolista ja kaikkien vahvuudet otettiin huomioon. Lisäksi yritysten kanssa työskentely konkretisoi työn tavoitteita, antoi esimakua tulevaisuuden työmahdollisuuksista  ja tarjosi mahdollisuuksia verkostoitumiselle.

Eerika Ruisrockissa

Kaiken kaikkiaan harjoittelu oli positiivinen kokemus, mikä sai miettimään, mikseivät yliopisto ja ammattikorkeakoulu tee enemmän  yhteistyötä tai miksei yliopisto tarjoa samantyyppisiä mahdollisuuksia opiskelijoilleen. Toisin sanoen suosittelen Kiertotalous 2.0:aa  muillekin yliopisto-opiskelijoille tai kenelle tahansa kiertotaloudesta ja hanketyöskentelystä kiinnostuneelle.

Teksti: Eerika Heinonen
Kirjoittaja opiskelee Turun yliopistossa sosiologiaa.