Harjoittelijaksi Kiertotalous 2.0 oppimisympäristöön kesäksi 2021!

28.01.2021
Kuva: Sara Malve-Ahlroth

Tekniikka ja liiketalous -sektorilla toimiva Kiertotalouden liiketoimintamallit -tutkimusryhmä hakee 10–15 harjoittelijaa mukaan Kiertotalous 2.0 -oppimisympäristöön ja tutkimusryhmän toimintaan kesäksi 2021.

Työtehtäviä:

• Oppimisympäristön alla toteutettavien yritys-opiskelija-projekteissa mukana oleminen, joissa mm. selvitysten ja raporttien tekoa, yritystapaamisia, ideointisessioita, tiedonhakua jne. Projektien aiheet liittyvät käynnissä oleviin hankkeisiimme, hankevalmisteluihin tai kumppaneiltamme tuleviin tarpeisiin. Sisällöllisesti aiheet liittyvät kiertotalouden liiketoimintaan.
• Kokouksien käytännön järjestelyt, muistiot tms.
• Kokousten ja tapahtumien järjestäminen
• Viestinnälliset tehtävät, nettisivujen päivittäminen, sosiaalinen media, jne.

Työtehtävät sovitaan tarkemmin kunkin harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan sekä hankkeiden tarpeiden mukaan. Kesällä 2021 toiminta tapahtuu tällä tietoa pääosin etänä. Opiskelijoilla on säännöllisiä verkkotapaamisia, työ tapahtuu pääosin työpareina ja projektien johdossa on alan huippuasiantuntijoita. Harjoittelu tulee siis sujumaan myös etänä hyvin.

Työ sopii  eri koulutusalojen opiskelijoille (kuten  liiketalouden ja tekniikan alat, kultuuriala sekä sosiaaliala; lisäksi meillä on usein ollut harkkareita myös muista korkeakouluista ja yliopistoista). Hakijalta odotamme innostunutta, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta. Sinulle on ehkä jo jonkin verran kertynyt osaamista yritysprojekteista, esim. pajojen tai opinnoissa tehtyjen toimeksiantojen kautta tai ainakin olet innostunut oppimaan.

Me vuorostamme tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tiimin, monipuolisia työtehtäviä ajankohtaisten teemojen parissa, mahdollisuuden päästä verkostoitumaan alan toimijoihin sekä kerryttämään osaamista.

Tiimissämme on auki myös kaksi harkkapaikkaa medianomi-opiskelijoille viestinnällisiin tehtäviin.

Harjoittelu sijoittuu kesälle 2021 ajalle 1.6.2021 – elokuu. Harjoittelun kesto määräytyy opiskelijan harjoitteluvaatimuksen mukaan. Harjoittelun voi suorittaa osa-aikaisena opintojen ohessa tai sitten kokoaikaisena tiiviimmässä aikataulussa.

Harjoittelu on palkaton.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän meille  31.3. mennessä vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen: kiertotalous2.0@turkuamk.fi

Kiinnostuneet haastatellaan 8.4.2021 (haastattelut Teamsin välityksellä, noin 15 min haastattelu). Harjoittelijavalinnat ilmoitetaan 15.4. mennessä. Maksimissaan pystymme ottamaan 15 harjoittelijaa kesälle 2021.

Harjoittelu alkaa yhteisesti 1.6. klo 9.00 (online).

Lisätietoja antaa:

Piia Nurmi
Kiertotalouden liiketoimintamallit -tutkimusryhmän vetäjä, lehtori
p. 040 355 0931 / piia.nurmi@turkuamk.fi