Eväitä oman elämän aktivismiin

03.01.2023

 

EduCityssä järjestetään tammi-maaliskuussa kaikille avoin neljän luennon sarja, jossa eri alojen ihmiset kertovat, millaista ilmasto- ja kestävyystyötä he omilla aloillaan tekevät. Luentosarjan tarkoituksena on havahduttaa siihen, että meistä jokainen voi olla luomassa parempaa tulevaisuutta, ammatista riippumatta.

Luentosarja luo myös toivoa: askelia ilmaston kuumenemisen hillitsemiseksi otetaan monilla eri aloilla. Luentoja pitävät muun muassa Benjamin Pitkänen (Viral Vegans), Peppi Seppälä (Vihreät nuoret) ja Ilkka Rytkölä (Meyer Turku). Tule inspiroitumaan eri luennoitsijoiden tarinoista!

Luentosarjan lisäksi 19.1. järjestetään avoin työpaja, jossa keskitytään veganismiin kestävän elämän mahdollistajana. Työpajan näkökulmia ovat opiskelijajärjestöjen merkitys kasvipohjaisen ruokavalion yleistymisessä, eläinten oikeudet, terveys ja ravitsemus ja ilmasto ja biodiversiteetti. Työpajassa pääset keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia muiden opiskelijoiden kanssa mm. siitä, miten voimme omassa lähipiirissä tai opiskelupaikassa vaikuttaa esim. kasvipohjaisen ruoan lisääntymiseen. Mukana työpajassa ovat mm. Viral Vegans ja TUO.

Tervetuloa mukaan luennoille ja työpajaan löytämään oma keinosi vaikuttaa!

Katso tarkemmat tiedot luennoista ja työpajasta alta. Luennoille ei ole erillistä ilmoittautumista, voit vain ilmestyä paikalle.

19.1.2023 Viral Vegans / Benjamin Pitkänen
klo 10–11
Educity 3027
Joukahaisenkatu 7, Turku

19.1.2023 Työpaja: Veganismi – kestävän elämän mahdollistaja
klo 11.30–13
Educity 3027
Joukahaisenkatu 7, Turku

Tule keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia muiden opiskelijoiden kanssa siitä, mitä me voimme omalta osaltamme tehdä, jotta voimme luoda kestävää tulevaisuutta. Työpajassa on mukana mm. Viral Vegans ja TUO.

Työpajan näkökulmia ovat

  • opiskelijajärjestöjen merkitys kasvipohjaisen ruokavalion yleistymisessä
  • eläinten oikeudet
  • terveys ja ravitsemus
  • ilmasto ja biodiversiteetti.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan viimeistään 17.1. tästä linkistä!

2.2.2023 Ilmastonmuutos ja yritystoiminta: Ilkka Rytkölä (Meyer Turku)
klo 10–11
Educity 3027
Joukahaisenkatu 7, Turku

16.2.2023 Ilmastonmuutos ja politiikka: Peppi Seppälä (Vihreät nuoret)
klo 10–11
Educity 3027
Joukahaisenkatu 7, Turku

2.3.2023 Neljäs luento: Ilmastonmuutos ja taide
klo 10–11
Educity 3027
Joukahaisenkatu 7, Turku

Luentosarja ja työpaja ovat osa Climate change guest lecture series -kurssia. kurssi järjestetään keväisin – tervetuloa mukaan kurssille keväällä 2024!