Medianomi-opiskelija! Tule kesällä 2021 viestintätehtäviin harjoittelijaksi kiertotalouden ryhmään!

29.01.2021

Tekniikka ja liiketalous -sektorilla toimiva Kiertotalouden liiketoimintamallit tutkimusryhmä hakee kahta medianomi-opiskelijaa harjoittelijaksi kesälle 2021 mukaan Kiertotalous 2.0 -oppimisympäristöön ja tutkimusryhmän toimintaan. 

Työtehtäviä:

  • Viestinnän suunnitteluun liittyvät tehtävät yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa.
  • Viestinnän toteuttamiseen liittyvät tehtävät, kuten nettisivujen päivittäminen, sosiaalinen media, jne.
  • Kuvallinen, kirjallinen ja /tai muun median kautta tapahtuva viestinnän ja vuorovaikutuksen tekeminen yhdessä tiimin kanssa
  • Sisällöt liittyvät kiertotalouteen, ilmastonmuutokseen ja kestävään kehitykseen

Työtehtävät sovitaan tarkemmin harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Hakijalta odotamme innostunutta, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta.

Me vuorostamme tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tiimin, monipuolisia työtehtäviä ajankohtaisten teemojen parissa, mahdollisuuden päästä verkostoitumaan alan toimijoihin sekä kerryttämään osaamista. Kesän 2021 osalta harjoittelu tapahtuu tällä tietoa pääosin etänä. Harjoittelijalla on säännöllisiä verkkotapaamisia, työ erilaisissa tiimeissä yhteistyössä ja projektien johdossa on alan huippuasiantuntijoita. Harjoittelu tulee siis sujumaan myös etänä hyvin.

Tiimissämme on myös 10-15 harkkapaikkaa auki kiertotalousteeman sisällöllisiin tehtäviin.

Harjoittelu sijoittuu kesälle 2021 ajalle 1.6.2021 – elokuu. Harjoittelun kesto määräytyy opiskelijan harjoitteluvaatimuksen mukaan. Harjoittelun voi suorittaa osa-aikaisena opintojen ohessa tai sitten kokoaikaisena tiiviimmässä aikataulussa.

Harjoittelu on palkaton.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän meille  31.3. mennessä vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen: kiertotalous2.0@turkuamk.fi

Kiinnostuneet haastatellaan 8.4.2021 (haastattelut Teamsin välityksellä, noin 15 min haastattelu). Harjoittelijavalinnat ilmoitetaan 15.4. mennessä. Maksimissaan pystymme ottamaan 2 media-alan harjoittelijaa kesälle 2021.

Harjoittelu alkaa yhteisesti 1.6. klo 9.00 (online).

Lisätietoja antaa:

Piia Nurmi
Kiertotalouden liiketoimintamallit tutkimusryhmän vetäjä, lehtori
p. 040 355 0931 / piia.nurmi@turkuamk.fi

 

p.s. Kuvassa yksi aiempi medianomi-tiimiläisemme Jemina