Harjoittelijaksi Kiertotalouden liiketoimintamallit -tutkimusryhmään syksyllä 2024?

04.04.2024
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turku AMK:n Tekniikka ja liiketalous -sektorilla toimiva Kiertotalouden liiketoimintamallit -tutkimusryhmä hakee harjoittelijoita mukaan Kiertotalouslabra-oppimisympäristöön ja tutkimusryhmän toimintaan syksylle 2024.

Harjoittelut syksyllä (harjoitteluaika syys-joulukuu tai pidempi aika):

  • hae syksyn paikkoja viimeistään 6.9. mennessä,
  • haastattelemme sinut viimeistään 9.9.
  • tieto valinnasta viimeistään 10.9. ja
  • starttikokous 11.9. klo 12-13.30 (se on pakollinen kaikille syksyn harjoittelijoille)

(Huom: harjoittelupaikkoja tulee jakoon myös vuoden 2025 keväälle, kesälle ja syksylle.).

Otamme kullekin jaksolle noin 5 harjoittelijaa. Harjoitteluajat ovat viitteellisiä ja niissä voidaan joustaa tarvittaessa.

Työtehtäviä:

  • Oppimisympäristön alla toteutettavien yritys-opiskelija-projekteissa mukana oleminen, joissa mm. selvitysten ja raporttien tekoa, yritystapaamisia, ideointisessioita, tiedonhakua jne. Projektien aiheet liittyvät käynnissä oleviin hankkeisiimme, hankevalmisteluihin tai kumppaneiltamme tuleviin tarpeisiin. Sisällöllisesti aiheet liittyvät kiertotalouden liiketoimintaan ja kestävyysmuutokseen.
  • Kokouksien käytännön järjestelyt, muistiot tms.
  • Kokousten ja tapahtumien järjestäminen
  • Viestinnälliset tehtävät, nettisivujen päivittäminen, sosiaalinen media, jne.

Työtehtävät sovitaan tarkemmin kunkin harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan sekä hankkeiden tarpeiden mukaan.  Opiskelijoilla on säännöllisiä tapaamisia, työ tapahtuu pääosin työpareina ja projektien johdossa on alan huippuasiantuntijoita.

Työ sopii  eri koulutusalojen opiskelijoille (kuten liiketalouden ja tekniikan alat, kulttuuriala sekä sosiaaliala; lisäksi meillä on joskus ollut harkkareita myös muista korkeakouluista ja yliopistoista). Hakijalta odotamme innostunutta, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta. Sinulle on ehkä jo jonkin verran kertynyt osaamista yritysprojekteista, esim. pajojen tai opinnoissa tehtyjen toimeksiantojen kautta tai ainakin olet innostunut oppimaan.

Me vuorostamme tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tiimin, monipuolisia työtehtäviä ajankohtaisten teemojen parissa, mahdollisuuden päästä verkostoitumaan alan toimijoihin sekä kerryttämään osaamista.

Harjoittelun kesto määräytyy opiskelijan harjoitteluvaatimuksen mukaan. Harjoittelun voi suorittaa osa-aikaisena opintojen ohessa tai sitten kokoaikaisena tiiviimmässä aikataulussa.

Harjoittelu on palkaton.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän meille  vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen otsikolla “harjoittelu syksy 2024” osoitteeseen: kiertotalouslabra@turkuamk.fi

Kiinnostuneet haastatellaan Teamsin välityksellä, noin 15-30 min haastattelu. 

 

Lisätietoja antaa:

Piia Nurmi
Kiertotalouslabra-oppimisympäristön vetäjä, lehtori
p. 040 355 0931 / piia.nurmi@turkuamk.fi