Harjoittelijaksi Kiertotalouden liiketoimintamallit tutkimusryhmään vuonna 2023 - kevään, kesän ja syksyn hakuajat

18.09.2022

Turku AMK:n Tekniikka ja liiketalous -sektorilla toimiva Kiertotalouden liiketoimintamallit -tutkimusryhmä hakee harjoittelijoita mukaan Kiertotalous 2.0 -oppimisympäristöön ja tutkimusryhmän toimintaan vuonna 2023.

Voit tulla harkkaan

  • keväällä (harjoitteluaika tammikuu-toukokuu), hae näitä paikkoja 13.1.2023 mennessä (haastattelut 16.1. ja tieto valinnasta 17.1.)
  • kesällä (harjoitteluaika toukokuu-elokuu), hae näitä paikkoja 12.4.2023 mennessä (haastattelut 13.4. ja tieto valinnasta 14.4.)
  • syksyllä (harjoitteluaika syys-joulukuu), hae näitä paikkoja 8.9.2023 mennessä (haastattelut 11.9. ja tieto valinnasta 12.9.)

Otamme kullekin jaksolle noin 5 harjoittelijaa. Harjoitteluajat ovat viitteellisiä ja niissä voidaan joustaa tarvittaessa.

Työtehtäviä:

  • Oppimisympäristön alla toteutettavien yritys-opiskelija-projekteissa mukana oleminen, joissa mm. selvitysten ja raporttien tekoa, yritystapaamisia, ideointisessioita, tiedonhakua jne. Projektien aiheet liittyvät käynnissä oleviin hankkeisiimme, hankevalmisteluihin tai kumppaneiltamme tuleviin tarpeisiin. Sisällöllisesti aiheet liittyvät kiertotalouden liiketoimintaan.
  • Kokouksien käytännön järjestelyt, muistiot tms.
  • Kokousten ja tapahtumien järjestäminen
  • Viestinnälliset tehtävät, nettisivujen päivittäminen, sosiaalinen media, jne.

Työtehtävät sovitaan tarkemmin kunkin harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan sekä hankkeiden tarpeiden mukaan.  Opiskelijoilla on säännöllisiä tapaamisia, työ tapahtuu pääosin työpareina ja projektien johdossa on alan huippuasiantuntijoita.

Työ sopii  eri koulutusalojen opiskelijoille (kuten liiketalouden ja tekniikan alat, kulttuuriala sekä sosiaaliala; lisäksi meillä on joskus ollut harkkareita myös muista korkeakouluista ja yliopistoista). Hakijalta odotamme innostunutta, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta. Sinulle on ehkä jo jonkin verran kertynyt osaamista yritysprojekteista, esim. pajojen tai opinnoissa tehtyjen toimeksiantojen kautta tai ainakin olet innostunut oppimaan.

Me vuorostamme tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tiimin, monipuolisia työtehtäviä ajankohtaisten teemojen parissa, mahdollisuuden päästä verkostoitumaan alan toimijoihin sekä kerryttämään osaamista.

Harjoittelun kesto määräytyy opiskelijan harjoitteluvaatimuksen mukaan. Harjoittelun voi suorittaa osa-aikaisena opintojen ohessa tai sitten kokoaikaisena tiiviimmässä aikataulussa.

Harjoittelu on palkaton.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän meille  vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen: kiertotalous2.0@turkuamk.fi

Kiinnostuneet haastatellaan Teamsin välityksellä, noin 15 min haastattelu. 

 

Lisätietoja antaa:

Piia Nurmi
Kiertotalous 2.0 oppimisympäristön vetäjä, lehtori
p. 040 355 0931 / piia.nurmi@turkuamk.fi