Kehitä osaamistasi

Kehitä osaamistasi ja tule mukaan Kiertotalouslabran toimintaan!

Oppia voi muullakin tavalla kuin luennoilla istumalla. Työntämällä kädet saveen ja ratkomalla ongelmia itse oppii usein syvällisemmin kuin vain kirjoista teoriaa lukemalla. Kiertotalouslabra tarjoaa monia mahdollisuuksia kehittää ja syventää osaamista. Osallistua voi kurssien, projektien ja erilaisten innovaatioleirien ja hackathonien kautta tai tulemalla meille työharjoitteluun. Tarjoamme lisäksi opinnäytetyöaiheita ja selvitystöitä yhteistyöyrityksissämme.

Kiertotalouslabra on Turun ammattikorkeakoulun projektioppimisympäristö, joka on erikoistunut kiertotalouden liiketoiminnan kehittämiseen. Se tarjoaa korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistaan yhdessä yritysten kanssa toteutettavissa projekteissa monella eri tapaa joustavasti. Lue alempaa sivusta, miten voit kehittää osaamistasi kanssamme.

Kiertotalouslabra on sinulle, jos

  • opiskelet korkeakoulussa millä tahansa alalla
  • olet kiinnostunut kiertotaloudesta
  • et pelkää haastaa itseäsi.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Piia Nurmeen (p. 0403550931 tai kiertotalouslabra@turkuamk.fi) ja jutellaan läpi, millainen opiskelumuoto olisi sinulle toimivin (esim. harjoittelu tai opintopisteet projektiopinnoissa)

 

Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin oppia

Kestävä kiertotalous YAMK-koulutus

Järjestämämme kurssit

Innovaatioleirit, hackathonit ja tuuletukset

Harjoittelut

Projektiopinnot

Opinnäytetyöt

Suomen kiertotalouskoulutukset kootusti

Millaista Kiertotalouslabrassa työskentely on? Katso alta olevilta videoilta opiskelijoiden kokemuksia!