Kiertotalouslabra

Kiertotalouslabra on Turun ammattikorkeakoulun Kiertotalouden liiketoimintamallit -tutkimusryhmän vetämä projektioppimisympäristö. Projektioppimisympäristö on yksi Turun ammattikorkeakoulun toimintatavoista. Toiminta pohjautuu innovaatiopedagogiikkaan.

POY:ssä toiminta perustuu ongelmalähtöiseen projektityöskentelyyn. Projektit liittyvät kiertotalouteen ja niiden toimeksiantajina toimivat yritykset ja TKI-hankkeet.

Kiertotalouslabra toimii opiskelijoista muodostettuna tiiminä, jota ohjaavat tutkimusryhmän asiantuntijat sekä opiskelijatoimitusjohtaja. Opiskelijat rekrytoidaan yleensä tiimiin pidemmäksi aikaa ja toisinaan opiskelijat toteuttavat lyhyempiä yksittäisiä projekteja. Kukin opiskelija saa oman osaamisensa ja ammatillisen kiinnostuksensa suuntaisia tehtäviä, joita tehdään sekä itsenäisesti että ryhmissä. Opiskelijat myös tapaavat säännöllisesti palavereissa. Kiertotalouslabrassa työskentelee myös kansainvälisiä opiskelijoita.

Kiertotalouslabra sijaitsee Lemminkäisenkadun toimipisteessä A160-luokassa. Tervetuloa tutustumaan!

Voit myös ottaa yhteyttä kiertotalouslabra@turkuamk.fi

Julkaisuja aiheesta:

Kiertotalous 2.0:n avajaiset
Kiertotalous 2.0:n avajaiset (oppimisympäristön nimi vaihtui vuonna 2024 Kiertotalouslabraksi)

Kaipaatko lisää tietoa kiertotaloudesta? Olemme koonneet tänne kattavan listan mielenkiintoisista julkaisuista ja artikkeleista. Hyviä lukuhetkiä!

Katso opiskelijoiden esittelyt Kiertotalouslabrasta (ent. Kiertotalous 2.0)

Medianomi

Tradenomi